За нас

СЕТ-УНИОН ДООЕЛ

СЕТ-УНИОН ДООЕЛ (1991) од Скопје Р. Македонија е компанија со примарна дејност увоз на бои и лакови за индустрика намена. Од 2003-та година е ексклузивен застапник за индустриските програми на производителите ZVEZDA-HELIOS и TORDA-ZVEZDA двете со седиште во Горњи Милановац Р. Србија. Поточно снабдувач на македонскиот пазар со производите Флексографички бои, Флексографички додатоци, Прашкасти бои за електростатско боење, Антикорозивни бои и Мастербачи.